''Endermolift'' Ενδοδερμικό μασάζ προσώπου


Η τεχνική αντιγήρανσης Endermolift™ της LPG χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων (“mechanotransduction”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Αυτή η εν τω βάθει δράση στον ιστό επανα-ενεργοποιεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης.

Έρευνες έδειξαν ότι το δέρμα ανανεώνεται και συσφίγγεται, οι ρυτίδες λειαίνονται και η φυσική λάμψη της χροιάς του δέρματος αποκαθίσταται. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε μείωση 43% του βάθους των ρυτίδων, 53% μείωση της δερματικής χαλάρωσης και 48% μείωση της συσσώρευσης λίπους μεταξύ των κυττάρων.

Το ενδοδερμικό μασάζ προσφέρει: ενεργοποίηση της λάμψης του προσώπου, περίγραμμα ματιών, σύσφιγξη δέρματος, λείανση ρυτίδων και αδυνάτισμα του περιγράμματος του προσώπου.

Για την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της θεραπείας προσώπου με Endermolift έχουν εξελιχθεί τα ήδη υπάρχοντα πρωτόκολλα, έτσι ώστε να δίνονται ακόμη πιο εξειδικευμένες λύσεις σε κάθε πρόβλημα πού προκύπτει.

Οι κεφαλές θεραπείας του έχουν και αυτές εξελιχθεί και πλέον διαθέτουν νέα πτερύγια, πού προσαρμόζονται σε διαφορετικούς τύπους δέρματος για θεραπείες μεγαλύτερης ακρίβειας.

Απόστολος Γαϊτάνης
Πλαστικός Χειρουργός MD CCST
www.agaitanis.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα...


    Στην κορυφή