ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ο ΙΣΑ

Δυστυχώς παράλληλα οφείλουμε να καταγγείλουμε τις αντιδράσεις κάποιων, οι οποίοι ενδεχόμενα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.
Η απλούστευση της διαδικασίας έκδοσης του απαραίτητου νομοθετικού πλαισίου δεν σημαίνει ελαστικότερα κριτήρια λειτουργίας ή αδειοδότησης των φορέων αυτών.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου ως θεματοφύλακα της δημόσιας υγείας θα απαιτήσει τη θεσμοθέτηση προδιαγραφών αντίστοιχων με αυτές που ισχύουν σε όλο το δυτικό κόσμο, γιατί ο Έλληνας πολίτης δικαιούται την παροχή υπηρεσιών από σύγχρονες δομές και μονάδες υγείας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών υπέρμαχος του δόγματος ότι ακόμη και υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες κάθε ασθενής δικαιούται να έχει πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, θα αγωνιστεί, ώστε τέτοιες αντιδράσεις να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην αναβάθμιση του συστήματος υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Ρεπορτάζ Υγείας