ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ: ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ



ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
19/06/2017

Τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ ανακοινώνουν την εγκατάσταση των πρώτων στην Ελλάδα Λαπαροσκοπικών Πύργων 4K Τεχνολογίας NBI (NarrowBand Imaging) του κατασκευαστικού οίκου OLYMPUS.

Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, προμηθεύτηκε πρόσφατα την “τελευταία λέξη” της ιατρικής τεχνολογίας, επενδύοντας σε λαπαροσκοπικούς πύργους (πλήρη συστήματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής) Εξαιρετικά Yψηλής Ανάλυσης (Ultra High Definition) 4K.

Τα νέα συστήματα χειρουργικής ενδοσκόπησης παρέχουν στον χειρουργό σημαντικά πλεονεκτήματα προς όφελος των ασθενών. Η εικόνα έχει ανάλυση σχεδόν 4 φορές μεγαλύτερη από τα άλλα μοντέλα Full HD με άμεσο επακόλουθο τη βελτίωση της ορατότητας κατά το χειρουργείο, την ελαχιστοποίηση των χρωματικών αποκλίσεων και την ευκρίνεια σε όλο το εύρος του πεδίου όρασης, ώστε να ξεχωρίζουν λεπτοί ιστοί όπως αγγεία και νεύρα. Παράλληλα, η μεγαλύτερη απεικόνιση σε οθόνη 55 ιντσών με υψηλή αντίθεση και ελάχιστη ανάκλαση, δίνει «πραγματικές» εικόνες, που διευκολύνουν τη σωστή αναγνώριση των ανατομικών στοιχείων και προσδίδουν την ασφαλέστερη χειρουργική τεχνική.

Με τα νέα συστήματα λαπαροσκοπικής χειρουργικής, περίπλοκες επεμβάσεις που απαιτούν ακρίβεια γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια, επιτυγχάνοντας την απρόσκοπτη ανάρρωση των ασθενών.


    Στην κορυφή