ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΝΟΗΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
18/11/2015

Ένα Bazaar διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνεται για καλό σκοπό, στη μνήμη της μικρής Βασιλικής που χάθηκε πρόσφατα, στο ξενοδοχείο Hilton στις 22 Νοεμβρίου. Πρόκειται για ένα art bazaar, με έργα τέχνης – art gifts γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και αξεσουάρ από την FLUOCOLORS σε προσιτές τιμές ειδικά για την ημέρα αυτή. Η Fluocolors είναι μια ομάδα textile design, η οποία σχεδιάζει, αποτυπώνει σε ύφασμα και μετουσιώνει τις σύγχρονες τάσεις της τέχνης, σε αξεσουάρ μόδας και αντικείμενα διακόσμησης. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Πνοή- Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού».

Αυτή η εκδήλωση γίνεται στην μνήμη της μικρής Βασιλικής, κόρης της διοργανώτριας Μένιας Κούλη, η οποία με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της τέχνης αποφάσισε στην μνήμη της κόρης της που χάθηκε στην εντατική μονάδα παίδων, παρόλο τον τεράστιο αγώνα των γιατρών, να διοργανώσει αυτό το ξεχωριστό event. Οι γιατροί της εντατικής καταβάλουν ασταμάτητες προσπάθειες καθημερινά σε αντίξοες συνθήκες και σώζουν ζωές δεκάδων παιδιών.

Η Πνοή είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο, μέλος της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και έχει μεταξύ άλλων αυτό το στόχο, τη δημιουργία Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών στα Κρατικά Νοσοκομεία και δωρεά ιατρικών μηχανημάτων στις Μονάδες Εντατικής Παίδων σε όλη την Ελλάδα


    Στην κορυφή