ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ Pharma and Health


Ο Υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης,πραγματοποίησε σήμερα τον εναρκτήριο χαιρετισμό στο“Pharma and Health Conference 2013”.

Κατά τη διάρκειά της παρέμβασής του –μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι «τα πράγματα με την τρόικα πάνε καλά. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Το μεγάλο στοίχημα είναι να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Να μην υπάρχουν αιφνιδιασμοί. Να μπορείτε και εσείς να κάνετε τη δουλειά σας και εμείς να υλοποιούμε τους στόχους μας».

Μάλιστα προς αυτή την κατεύθυνση ο κ. Γεωργιάδηςγνωστοποίησε ότι «για να το πετύχουμε αυτό, επιθυμώ στις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει μια συνεργασία, ένας εκτενής διάλογος μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και όλων των εμπλεκομένων με την Υγεία φορέων. Με ειλικρίνεια και ανοιχτά χαρτιά. Όπου θα βάλουμε κάτω όλη την πολιτική την οποία ασκούμε, ένα ένα όλα τα μέτρα που έχουμε πάρει και όλες τις δράσεις που είναι να έρθουν, ώστε αφενός να δομηθεί σωστά η πολιτική μας και αφετέρου να ξέρετε τι ισχύει και τι θα ισχύσει,προκειμένου να οργανωθούμε όλοι με τον καλύτεροδυνατό τρόπο».

«Άλλωστε κοινός μας στόχος είναι η Ελλάδα να τα καταφέρει. Μας ενδιαφέρει να πετύχουμε. Μας ενδιαφέρεινα πάμε μπροστά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Υγείας.
    Στην κορυφή