ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΣΑΛΩΝΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
11/02/2019

Για το σημαντικό κοινωνικό του έργο στον ΙΣΑ ,βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ,από τον Επίσκοπο Σαλώνων Αντώνιο, μετά την πρωινή λειτουργία στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης ,παρουσία του Επισκόπου Παύλου της Πολωνίας.
Τον προσφώνησε ο Αρχιμανδρίτης Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου και την τιμητική περγαμηνή του παρέδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θ. Γεωργάκης. Στην τελετή παρέστησαν επίσης η Πρέσβειρα και βουλευτές της Πολωνίας.
Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τους άγιους Πατέρες για την τιμητική βράβευση, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία αναγνώριση που του δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσει.
Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Με τους εθελοντές γιατρούς μας και όλους τους συνεργαζόμενους φορείς, προσπαθούμε καθημερινά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής, να ανακουφίσουμε τον ανθρώπινο πόνο, να δώσουμε λύση, να θεραπεύσουμε τον κάθε ασθενή που μας έχει ανάγκη.
Στην Ελλάδα της κρίσης στεκόμαστε ουσιαστικά δίπλα στους πολίτες που υποφέρουν, που έχασαν τη δουλειά τους και βρέθηκαν εν μια νυκτί στο δρόμο και δεν έχουν πρόσβαση σε καμιά δομή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια θέρμη και την ίδια όρεξη. Η πολύ εποικοδομητική αυτή συνεργασία επισφραγίζουν την θέληση και τη δυναμική για ουσιαστική προσφορά και κοινωνική φροντίδα στο συνάνθρωπο».

    Στην κορυφή