Τέλεια χέρια με τη δύναμη της Αισθητικής Ιατρικής με συνδυασμό θεραπειών


Ένα από τα σημεία του σώματος που οι γυναίκες επιλέγουν να επιδεικνύουν όλες τις εποχές του χρόνου είναι τα χέρια. Είναι όμως και ένα από τα πιο ευάλωτα εξ΄αιτίας κυρίως του λεπτού δέρματος.

Με την κατάλληλη τεχνολογία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε από το πιο μικρό πρόβλημα (χαλάρωση μετά από απώλεια βάρους) έως περιστατικά που παλαιότερα θα απαιτούσαν χειρουργική αντιμετώπιση.

RF

Η πλέον γνωστή μέθοδος σύσφιξης αλλά και η καλύτερη, είναι οι μονοπολικές ραδιοσυχνότητες. Ο βασικός τρόπος δράσης είναι η διέγερση των ινοβλαστών και η αύξηση παραγωγής κολλαγόνου. Με χρήση κατάλληλων παραμέτρων μπορούμε να επιδράσουμε τόσο στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος για σημαντική βελτίωση της επιδερμικής υφής και ανάκτηση της λαμπερής όψης του δέρματος, όσο και σε βαθύτερα επίπεδα για σμίλεμα του λιπώδους ιστού και λιποσύσφιξη.

Cryolipolysis

Η Cryolipolysis θεωρείται η ιδανικότερη λύση για το τοπικό πάχος στα μπράτσα. Επειδή δρα μέσω φαγοκυττάρωσης των λιποκυττάρων, επιτυγχάνει συρρίκνωση του λιπώδους ιστού και σύσφιξη, αποφορτίζοντας δε τις λιποκυψέλλες προκαλεί λείανση - μείωση της επιφανειακής κυτταρίτιδας. Είναι ανώδυνη, δεν προκαλεί ερεθισμούς και έχει μόνιμα αποτελέσματα.

Microneedling

Η μέθοδος Fractional microneedling Mesotherapy έχει όλα τα πλεονεκτήματα της ταχύτατης ανάπλασης και της μεγαλύτερης αποτελεσματικότητας των fractional τεχνικών. Η ελεγχόμενη ταχύτητα καθώς και το βάθος επίδρασης του microneedling Pen σε συνδυασμό με την επιλογή από μία μεγάλη γκάμα coctail κορυφαίας βιοτεχνολογίας με αυξητικούς παράγοντες, νουκλεοτίδια και τελευταίου τύπου προϊόντα αντιγήρανσης, δίνει τα μέγιστα αποτελέσματα στην υφή του δέρματος σε όλο το μήκος του χεριού. Εξαιρετικό είναι στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης και των ραγάδων στο εσωτερικό των μπράτσων.

Nήματα

Τα εξελιγμένα νήματα PDO δίνουν γρήγορα και εντυπωσιακά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα μπράτσα. Τοποθετούνται με λεπτές ατραυματικές βελόνες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό των μπράτσων. Σχεδιάζοντας νοητά την περιοχή, άλλοτε τοποθετούμε ειδικά νήματα υποστήριξης και έλξης και άλλοτε νήματα μόνο για κολλαγονογένεση για πιο σφιχτό και ελαστικό δέρμα. Η βελτίωση είναι άμεση και συνεχίζεται για 2-3 μήνες. Τα νήματα αντικαθίστανται σταδιακά από ίνες του κολλαγόνου, σε νέα ανορθωμένη και πιο πλούσια διάταξη ενώ τα ίδια τα νήματα απορροφούνται πλήρως σε 6-7 μήνες. Διάρκεια: 1 - 1,5 έτος.

Είτε χρησιμοποιώντας το συνδυασμό των 4 θεραπειών είτε επιλέγοντας κάποια από αυτές, εξασφαλίζουμε γρήγορα και ανώδυνα ένα αποτέλεσμα με διάρκεια.

Παναγιώτης Σάνδρης
Πλαστικός χειρουργός

Διαβάστε περισσότερα άρθρα...


    Στην κορυφή