TO ΣΩΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΟΣΗ


Eνα τεστ δίνει σήμερα τη δυνατότητα στο γιατρό να επιλέξει το σωστό φάρμακο στη σωστή δόση. Εξατομικεύοντας τη θεραπεία επιτυγχάνεται η βέλτιστη δραστικότητα του φαρμάκου και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι ανεπιθύμητες ενέργειές του.

Η γνώση του φαρμακογονιδιακού προφίλ του ασθενούς, που εξασφαλίζει το Τεστ Φαρμακογονιδιωματικής-Genomed, επιτρέπει στον θεράποντα ιατρό την συνταγογράφηση ενός φαρμάκου που να ταιριάζει απόλυτα στον συγκεκριμένο ασθενή. Έτσι, εξασφαλίζεται η ασφαλέστερη χρήση του φαρμάκου αυξάνοντας τα θεραπευτικά οφέλη και μειώνοντας την τοξικότητα στο ελάχιστο.


Το Τεστ Φαρμακογονιδιωματικής-Genomed πραγματοποιείται σε συνεργασία με διεθνή διαπιστευμένα εργαστήρια και την Research Diagnostics (τεχνοβλαστό του Πανεπιστημίου Αθηνών), με επιστημονικό υπεύθυνο και υπογράφοντα τις απαντήσεις τον Δρ Νικόλαο Δρακούλη, ιατρό, επίκουρο καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία του Τεστ Φαρμακογονιδιωματικής-Genomed είναι απλή και εύκολη. Ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει μόνος του δείγμα από το εσωτερικό του μάγουλου με αποστειρωμένη μπατονέτα, που περιλαμβάνεται στο κουτί ακολουθώντας τις οδηγίες, συμπληρώνει τη φόρμα στοιχείων εντολέα και την στέλνει δωρεάν στη Genomed. Μετά από 15 ημέρες λαμβάνει τα αποτελέσματα.

Η Φαρμακογονιδιωματική είναι ο κλάδος της φαρμακολογίας που μελετά την επιρροή των γονιδίων μέσω του γονιδιακού ελέγχου, στην ανταπόκριση που έχουν οι ασθενείς στα φάρμακα με σκοπό την εξατομίκευση της φαρμακευτικής θεραπείας και την μείωση της τοξικότητας των φαρμάκων.

Το Τεστ Φαρμακογονιδιωματικής-Genomed διατίθεται ΜΟΝΟ στα φαρμακεία εντελώς δωρεάν, με την αγορά του Τεστ Παχυσαρκίας–Διαχείρισης Βάρους-Genomed έως τις 31/5/2013 .


    Στην κορυφή