Σφιχτοί γλουτοί και σφριγηλό πρόσωπο χωρίς νυστέρι


Ραδιοσυχνότητες και υπέρηχοι χαρίζουν σύσφιγξη και απώλεια πόντων λίγο πριν φύγετε για διακοπές.

1.Καυτό κορμί με ραδιοσυχνότητες (RF)

Ετοιμαστείτε να φορέσετε το καινούριο σας μπικίνι και να απαλλαγείτε από τη χαλάρωση σε γλουτούς, μηρούς, μπράτσα, γόνατα και κοιλιά με μια διαδικασία που βασίζεται στις διπολικές ραδιοσυχνότητες. Το καλύτερο; Μπορείτε να υποβληθείτε σε αυτήν κυριολεκτικά στο παρά πέντε. Η γιατρός εφαρμόζει στην προβληματική περιοχή μια κεφαλή που εκπέμπει ραδιοκύματα. Η ενέργειά τους διαχέεται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, μέχρι το λεμφικό-φλεβικό σύστημα και το λιπώδη ιστό. Η θερμοκρασία που αυξάνεται εσωτερικά αφήνει ανέπαφο το δέρμα και προκαλεί ένα ελεγχόμενο σοκ στον οργανισμό. Ο τελευταίος δίνει εντολή στους ινοβλάστες να προχωρήσουν στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, προκειμένου να ανταπεξέλθει στο εσωτερικό τραύμα. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται σύσφιγξη και βελτίωση της υφής του δέρματος. Επιπλέον, παρατηρούνται μείωση της φλεβο-λεμφικής στάσης, βελτίωση της απομάκρυνσης των τοξινών, επιτάχυνση του μεταβολισμού του λίπους και τόνωση των ινοβλαστών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και θεαματικά. Παρενέργειες δεν υπάρχουν, παρά μόνο μια κοκκινίλα προσωρινά, η οποία υποχωρεί σε λίγη ώρα. Η διαδικασία είναι ασφαλής, ανώδυνη και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος αλλά και για την περίοδο του καλοκαιριού, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία. Για καλύτερα προτείνετε έναν κύκλος 6-8 συνεδριών ανά 7-10 μέρες.

Ειδικότερα:

Οι ενδείξεις για τη θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες στο σώμα είναι οι εξής:

- σύσφιγξη σώματος

- σμίλευση και σύσφιγξη πριν και μετά την λιποαναρρόφηση

- μείωση του λίπους

- βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας

Για μέγιστη διάσπαση του λίπους και σύσφιγξη του δέρματος, ο ιδανικός συνδυασμός περιλαμβάνει θεραπεία με ραδιοσυχνότητες RF, Cavitation και λεμφικό μασάζ. Επίσης σε περιπτώσεις κυτταρίτιδας προτείνουμε και μεσοθεραπεία με λιπολυτικά συστατικά, βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες.

2.Σφριγηλό πρόσωπο με Ultrasound- RF Therapy

Οι ραδιοσυχνότητες στο πρόσωπο δεν προσφέρουν αποκλειστικά σύσφιγξη, αλλά και λάμψη πριν από ένα event, όπως π.χ. ένα γάμο. Η καινούρια τεχνολογία συνδυάζει ραδιοσυχνότητες με υπερήχους στην θεραπεία Ultrasound-RF Therapy. Πρόκειται για πρωτοποριακή μέθοδο άμεσου λίφτινγκ χωρίς νυστέρι, με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιγξης.

Ειδικοί υπέρηχοι εστιάζουν στις βαθύτερες στιβάδες του επιδερμικού ιστού, εντοπίζουν τη χαλάρωση στο συνδετικό ιστό και διεγείρουν τη φυσική ικανότητα του δέρματος να παράγει νέο κολλαγόνο, μειώνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές. Η διαδικασία είναι ανώδυνη, δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, ενώ δεν υπάρχουν σημάδια. Το μόνο που εμφανίζεται είναι μια ήπια ερυθρότητα που υποχωρεί μέσα σε 24 ώρες. Η Ultrasound-RF therapy εφαρμόζεται ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, στα άνω και κάτω βλέφαρα, στο οβάλ του προσώπου, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Για καλύτερο αποτέλεσμα η γιατρός προτείνονται 4-6 θεραπείες, διάρκειας 30’ η καθεμία.

Αμαλία Τσιατούρα
Δερματολόγος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα...

    Στην κορυφή