ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
17/07/2019



Την βούληση της ΚΤΥΠ ΑΕ να συνδράμει στην αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν από τους πρόσφατους σεισμούς, οι μαθητές της Ανδραβίδας, με την υλοποίηση προσωρινών και μόνιμων στεγαστικών λύσεων, εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Χαρωνίτης στους Βουλευτές Ηλείας, στον νέο και στον απερχόμενο Δήμαρχο Ανδραβίδας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2019, στα Γραφεία της Εταιρείας, κατόπιν κοινού αιτήματος των Βουλευτών.

Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος οι Βουλευτές, κ.κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσης Καλαματιανός, ο νέος Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας και ο απερχόμενος Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος, Ανδρέας Μύγκας.

Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της προσωρινής μετεγκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Ανδραβίδας σε άλλο χώρο προκειμένου να ανεγερθεί στη θέση του, νέο σχολείο από την ΚΤΥΠ ΑΕ και αναζητήθηκαν τρόποι προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ούτως ώστε οι μαθητές να βρίσκονται κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε ασφαλείς εγκαταστάσεις.

Όπως εξήγησε ο Διευθύνων Σύμβουλος, η ΚΤΥΠ ΑΕ είναι έτοιμη προκειμένου να αναλάβει και να υλοποιήσει άμεσα το έργο, από την στιγμή που ολοκληρωθούν οι απαραίτητες θεσμικές διαδικασίες οι οποίες δεν ανήκουν στις αρμοδιότητες της Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται, ότι η ΚΤΥΠ ΑΕ από την πρώτη στιγμή μετά τον πρόσφατο σεισμό, βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής με ειδικό κλιμάκιο μηχανικών-ελεγκτών υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, το οποίο προχώρησε σε αυτοψίες των σχολικών μονάδων και άλλων δημοσίων κτιρίων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
    Στην κορυφή