ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ


Την Τετάρτη, 28/1/2015, το ΔΣ της ΕΝΕ συναντήθηκε με τις Διευθύντριες και Διευθυντές των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών των νοσοκομείων της Αττικής, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν. «Γ. Γεννηματάς», προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά για τα τεκταινόμενα σχετικά με τη νομοθέτηση της περιγραφής των νοσηλευτικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων.

Άπαντες οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι μετά την παρέλευση του απαιτούμενου χρονικού διαστήματος, θα απαιτηθεί από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας η αυτονόητη αποκατάσταση των επαγγελματικών μας καθηκόντων και η περιγραφή της άσκησης του νοσηλευτικού έργου στην κοινότητα.

Κατά το διάστημα αυτό, τα μέλη των ΔΣ των Περιφερειακών Συμβουλίων και της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΝΕ θα αρχίσουν μια σειρά συναντήσεων σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, προκειμένου να ενημερωθούν οι Νοσηλευτές για το φλέγον τούτο ζήτημα.

Τέλος, την ερχόμενη Τρίτη 3/2/2015, το ΔΣ της ΕΝΕ θα συναντηθεί με τους θεσμικούς εκπροσώπους των καθηγητών των Τμημάτων Νοσηλευτικής ΑΕΙ και ΤΕΙ, μιας και ολόκληρη η νοσηλευτική κοινότητα, πρέπει να καταστεί κοινωνός και υποστηρικτής του δίκαιου τούτου αιτήματος.


    Στην κορυφή