ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ ΜΕ ΞΑΝΘΟ


Αντιπροσωπεία του Κ.Δ.Σ του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λυμπερίδη Πέτρο, το Γεν. Γραμματέα Τριγώνη Ευάγγελο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο Ρουμελιώτη Σπύρο και τον Ταμία Μπουρνουσούζη Λευτέρη, επισκέφτηκε το ΥπουργείοΥγείας και συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό, για να θέσει επείγοντα θέματα αρμοδιότητας του Αναπληρωτή Υπουργού, που αφορούν την νομοθετική ρύθμιση εκκρεμοτήτων του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ.

Ο Υπουργός, ήταν θετικός για άμεση νομοθετική παρέμβαση για την αντιμετώπιση των χρονιζουσών θεμάτων λειτουργίας του Συλλόγου.

Επίσης, τέθηκε το θέμα της επίλυσης του προβλήματος που προέκυψε με το ΚΕΦΙΑΠ Ρεθύμνου, λόγω της απουσίας της μιας και μοναδικής Φυσικοθεραπεύτριας του ΚΕΦΙΑΠ.

Του προτάθηκε η άμεση στελέχωσή του με φυσικοθεραπευτή από επικουρικό προσωπικό. Tέλος, συζητήθηκε το θέμα του προσχεδίου για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη (Επιτροπή κ. Μπένου). Δεσμεύτηκε ο Υπουργός ότι, στην ευρεία συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα κληθεί και ο Π.Σ.Φ να καταθέσει τις προτάσεις που ήδη επεξεργάζεται με βάση το συγκεκριμένο προσχέδιο.


    Στην κορυφή