ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ"


Σχέδιο επανεκκίνησης που θα καθορίσει τη δεύτερη δεκαετία της λειτουργίας του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», μπαίνει σε εφαρμογή με βασικό μέλημα τη βιωσιμότητά του, την περαιτέρω ανάπτυξή του, την επέκταση της κοινωνικής προσφοράς του και τη διασφάλιση των εργαζομένων, τόνισε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν»,κ. Ανδρέας Μαρτίνης, παρουσιάζοντας στους εργαζόμενους το νέο Σύμβουλο Διοίκησης του Κ.Ι.Ε.Ν. κ. ΄Αγγελο Φιλιππίδη.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κ.Ι.Ε.Ν. κατέστησε σαφές ότι ο κ. Φιλιππίδης αναλαμβάνει καθοριστικό κεντρικό ρόλο στην πορεία της χρηματοοικονομικής και οργανωτικής αναδιάρθρωσης του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ του ανέθεσε αποκλειστικά τη διερεύνηση της δυνατότητας αναδιαπραγμάτευσης της δανειακής σύμβασης του Νοσοκομείου με τη Marfin Popular Bank.
O κ. Φιλιππίδης από την πλευρά του έδωσε έμφαση στο υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχει το «Ερρίκος Ντυνάν» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το Νοσοκομείο έχει τη δυνατότητα όχι μόνον να είναι βιώσιμο, αλλά και να καταγράφει πλεονάσματα που θα ενισχύουν σε σταθερή βάση το κοινωνικό μέρισμά του.

Σημειώνεται ότι ο κ. Φιλιππίδης αναλαμβάνει στρατηγικό συμβουλευτικό ρόλο και στον τομέα της αξιοποίησης της περιουσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


    Στην κορυφή