Πώς συνδέονται με τα συμπληρώματα ιχθυελαίου και χοληστερόλη;


Είναι ιχθυέλαιο καλό για την καρδιά, ποια είναι τα οφέλη για την υγεία και θα συμβάλει στη βελτίωση της χοληστερόλης;

Τα συμπληρώματα ιχθυελαίου είναι γνωστή για το ρόλο τους στην ενίσχυση της καλής επίπεδα της χοληστερόλης στο σώμα.

Ο ρόλος της χοληστερόλης στην καρδιακή ασθένεια έχει υπερεκτιμηθεί. Οι φαρμακευτικές εταιρείες και τα μέσα ενημέρωσης έχουν δισεκατομμύρια δολάρια σε κίνδυνο για να διατηρήσουν το χοληστερόλης των ναρκωτικών για την πώληση. Οι περισσότερες από τις πληροφορίες που σχετίζονται με τη χοληστερόλη είναι υπερβολική, χωρίς επιστημονικές αποδείξεις.

Εδώ είναι 3 πραγματικά θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα συμπληρώματα ιχθυελαίου και χοληστερόλη:

α) Η πραγματικότητα είναι ότι τόσο η καλή χοληστερίνη (HDL), όπως η κακή χοληστερόλη (LDL) είναι σημαντικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η σχέση τους είναι αυτό που είναι σημαντικό στην καρδιακή υγεία, σε σύγκριση με το πραγματικό συνολικό αριθμό των χοληστερόλης.

β) Επιπλέον, η χοληστερόλη δεν είναι ο μοναδικός παράγοντας της στεφανιαίας νόσου. Το επίπεδο των τριγλυκεριδίων διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Ο συνδυασμός των υψηλών τριγλυκεριδίων με υψηλή LDL και χαμηλή HDL είναι οι πρόδρομες ουσίες των καρδιακών παθήσεων και εμφράγματος.

γ) C-αντιδρώσα πρωτεΐνη είναι ένα γεγονός που δείχνει την έκταση της φλεγμονής στο αίμα. Είναι άλλο ένα σημαντικό μήνυμα για τις καρδιακές παθήσεις και παίζει ένα ρόλο πιο σημαντικό από τη χοληστερόλη.

Έτσι, ενώ τα συμπληρώματα ιχθυελαίων της χοληστερόλης και είναι ιδιαίτερα θετικά σχετικές, υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να περιλαμβάνει συμπληρώματα ιχθυελαίων στη διατροφή σας:

1) Θα συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα, διότι είναι ένα αποτελεσματικό αντιφλεγμονώδες.

2) Ιχθυέλαια είναι φυσικό αίμα καθαριστής. Βοηθά να μειωθεί το ιξώδες του αίματος. Προωθεί καλή ροή του αίματος μέσω των αρτηριών και την πρόληψη των καρδιακών προσβολών και των καρδιακών παθήσεων.

3) Είναι πλούσια σε ωμέγα-3, βοηθώντας να αποφεύγεται η συσσώρευση της πλάκας, η οποία είναι η κύρια αιτία της αθηροσκλήρωσης.
Η συνολική δράση των ιχθυελαίων βελτιώνει την καρδιά σας υγεία με πολλούς τρόπους, λόγω του πλούσιου περιεχομένου των ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.


ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ


Διαβάστε περισσότερα άρθρα...
    Στην κορυφή