ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ TÜV HELLAS


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
01/12/2017

Το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά καθώς πιστοποιήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με το εξειδικευμένο πρότυπο EN 15224:2012, το οποίο εστιάζεται στην υγεία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας που πρέπει να λαμβάνει ο ασθενής. Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, είναι από τα πρώτα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Ελλάδα που λαμβάνει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση.
Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, η οποία επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών του Κέντρου, είναι πολύ σημαντική καθώς εξειδικεύεται στην υγεία και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Με επίκεντρο πάντα τον ασθενή και με γνώμονα την παροχή άριστης ποιότητας και ασφάλειας, ο Φιλοκτήτης πιστοποιεί τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας του και δημιουργεί το ιδανικό περιβάλλον για την αποκατάσταση και την αποθεραπεία. Σε αυτό το πλαίσιο, το άριστο ιατρικό, θεραπευτικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μέθοδοι αποκατάστασης προάγουν την καινοτομία με την τήρηση των βέλτιστων πρακτικών και μεθόδων.
Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, είναι το μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης στην Ελλάδα που διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις καθώς πέραν του ΕΝ 15224:2012, έχει επιπλέον πιστοποιηθεί με το διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και με TEMOS για τον Διεθνή Ιατρικό Τουρισμό.
    Στην κορυφή