ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε επιστημονικές διαλέξεις και συζητήσεις καθώς και πρακτικά workshops για ειδικευμένους δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, αισθητικούς και λοιπούς επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με την αισθητική δερματολογία. Η θεματολογία κάλυψε όλο το φάσμα των μεθόδων αισθητικής παρέμβασης και των θεραπειών για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια καθώς και των μεθόδων αντιγήρανσης.
Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν ορισμένες πρωτοποριακές μέθοδοι αισθητικών θεραπειών και παρεμβάσεων όπως χρήση βιοαπορροφώμενων νημάτων, αντιγήρανση με κλασματικά μη επεμβατικάlaser, μεσοθεραπεία με ειδικούς παράγοντες, σημαντικές εξελίξεις στα εμφυτεύματα, νέες τεχνικές σχετικά με τη βουτουλινική τοξίνη, αντιμετώπιση των ουλών (ακμής και άλλων) μεlaser και ραδιοσυχνότητες κλπ.
Για το συνέδριο, βρέθηκαν στην Αθήνα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου διεθνώς, όπωςNino Benedetto (ΗΠΑ),Konrad DeBoulle (Βέλγιο), Pierre Andre(Γαλλία), Fransisco Perez Atamoros (Μεξικό),Ines Vernerκαι Marina Landau (Ισραήλ),William Coleman(ΗΠΑ) καθώς και ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ακαδημίας Αισθητικής Δερματολογίας –IACD, LawrenceCharles Parish (ΗΠΑ) κ.ά.