ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ JANSSEN ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
26/07/2022



Οι εργαζόμενοι της Janssen Ελλάδος ανέλαβαν πρωτοβουλία και ένωσαν τις δυνάμεις τους με το «Μαζί για το Παιδί» αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά ότι έχουν τη δύναμη να καταφέρουν σημαντικά επιτεύγματα με σπουδαίο αποτέλεσμα για το κοινωνικό σύνολο.

Συνεργάστηκαν σε ομάδες με στόχο να συναρμολογήσουν παιδικά ποδήλατα και πατίνια, τα οποία ταξίδεψαν και έφτασαν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε τέσσερα κοινωφελή ιδρύματα στην Αθήνα, την Κρήτη και άλλες περιοχές της Ελλάδος, χαρίζοντας στιγμές χαράς και πολλά παιδικά χαμόγελα. Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα και τα πατίνια προσφέρθηκαν στους μικρούς φίλους στον Παιδικό Σταθμό του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού», στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» Βέροιας, στο «Πηνελόπειο Ίδρυμα», στην «Ένωση Κυριών» Δράμας, στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» Φιλύρου» Θεσσαλονίκης, στο «Εθελοντικό Σωματείο Άταχτοι» του Οργανισμού Ηρακλείου Κρήτης και στα «Παιδικά Χωριά SOS» της Βάρης.

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της JanssenΕλλάδος, Κέλυ Σταυροπούλου, η οποία συμμετείχε στην παράδοση των ποδηλάτων στο Σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» στην Αθήνα, δήλωσε για τη δράση:
«Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Βασική αξία της εταιρικής μας κουλτούρας είναι η αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να δώσουμε χαρά σε παιδιά από πολλές διαφορετικές περιοχές της πατρίδας μας, μέσα από την όμορφη συνεργασία μας με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Από την πλευρά της η Διευθύντρια - Κοινωνική Λειτουργός του Παιδικού Σταθμού, «Οι Φίλοι του Παιδιού», σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Νατάσα Παπακωνσταντίνου αναφερόμενη στην προσφορά τόνισε:
«Ήταν τεράστια η χαρά των παιδιών μας με τα ποδήλατα και τα πατίνια που προσφέρατε. Η ψυχαγωγία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δραστηριότητάς μας και πολύ σημαντικό για τη συναισθηματική και ψυχική τους ανάπτυξη. Τέτοιου είδους κινήσεις αναβαθμίζουν την ποιότητα των παροχών και προσδίδουν ουσιαστική αξία στη φροντίδα που προσφέρουμε στα παιδιά. Σας ευχαριστούμε για μια φορά ακόμα που στέκεστε δίπλα μας και ενισχύετε το έργο που πραγματοποιείται μέσα στον Παιδικό Σταθμό μας».


    Στην κορυφή