ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Τ. Ε.Ε.Σ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ

04/07/2023


Μία μουσική πανδαισία με έντονο άρωμα Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι περισσότεροι από 900 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (30/6) στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Λεόντειου Σχολής Νέας Σμύρνης για τη μουσική συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Περιφερειακού Τμήματος Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Στην μεγάλη εκδήλωση παρευρέθη ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Σταύρος Τζουλάκης.
Οι 42 εθελοντές της χορωδίας του Περιφερειακού Τμήματος Ν. Σμύρνης του Ε.Ε.Σ, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης μαέστρου Αλεξάνδρας Μητσοπούλου, εκτέλεσαν άψογα τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών, γεμίζοντας με χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια τους εκατοντάδες θεατές της συναυλίας. Την επιμέλεια των κειμένων της συναυλίας πραγματοποίησε η χορωδός/φιλόλογος, κα Μαρία Πέττα.
Ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, στην ομιλία του ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη σπουδαία ερμηνεία τους, τονίζοντας πως η εθελοντική ανιδιοτελής προσφορά στο συνάνθρωπο δεν πρέπει να περιορίζεται μόνο στην χορήγηση υλικών αγαθών για την ανακούφιση των βιοτικών αναγκών του, αλλά και σε στιγμές πνευματικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.



    Στην κορυφή