ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΣΩΜΑΤΩΝ


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 & το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, το 2ήμερο Φεστιβάλ Ζωής που διοργάνωσε ο ΟΚΑΝΑ, στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων στο Θησείο, στο πλαίσιο της «Καμπάνιας Ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις».

Μέσα σ’ ένα περιβάλλον με πολλά χρώματα και δυνατή μουσική, οι Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΟΚΑΝΑ και από νωρίς το πρωί της Παρασκευής, άρχισαν να επισκέπτονται τα ενημερωτικά περίπτερα της εκδήλωσης.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας, άκουσαν την Παρασκευή τους αγαπημένους τους DJ’s Μαίρη Μαργέλη, Γιώργο Αποστόλου και Μανώλη Οικονόμου, και τη ζωντανή συναυλία της μπάντας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και της Ομάδας μουσικής του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και στο θεατρικό ‘Ο Μπήντερμαν και οι εμπρηστές’, που παίχτηκε από τη Θεατρική Ομάδα Κοινωνικής Επανένταξης του 18ΑΝΩ αλλά και στο Κουκλοθέατρο ‘Το Σκιάχτρο’ που παρουσιάστηκε από την Ομάδα Κούκλας-Μαριονέτας της ίδιας δομής.

Το Σάββατο, πλήθος κόσμου συμμετείχε με πολύ κέφι στη συναυλία που ξεκίνησε στις 18.30 με τους Belleville και συνεχίστηκε με τους Gautier, Wedding Singers, Gadjo Dilo, Koza Mostra και Γιώτα Νέγκα, η οποία είχε φιλική συμμετοχή στο πρόγραμμα της ροκ μπάντας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τους Boğaz Musique, που μετέδωσαν τη θετική τους ενέργεια στο ενθουσιασμένο κοινό, ακόμα και υπό βροχή.

Παρουσιαστής της μεγάλης αυτής γιορτής ήταν ο stand-up comedian Γιώργος Χατζηπαύλου.


    Στην κορυφή