ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ: ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!


Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, οργανώνει σειρά εκδηλώσεων και δράσεων στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΑ με κεντρικό μήνυμα:

Κάντε Έρωτα με Ασφάλεια

Στις 14 Φεβρουαρίου η Κινητή Μονάδα Ενημέρωσης και Εξέτασης της "PRAKSIS", θα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αθήνας (Αθηνάς & Βύσσης/ Μοναστηράκι) από τις 21:30-23:30*, θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να κάνει το γρήγορο τεστ με το σάλιο για τον HIV, δωρεάν και ανώνυμα και να ενημερωθεί για HIV.

Η PRAKSIS στο πάρτι του Ραδιοφωνικού Σταθμού «Ερωτικός» στη Θεσσαλονίκη.

Οι εθελοντές και τα στελέχη της ΜΚΟ PRAKSIS στη Θεσσαλονίκη, με σύνθημα «Κάντε Έρωτα με Ασφάλεια» θα παραβρεθούν στο πάρτι που θα πραγματοποιήσει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Ερωτικός» την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου από τις 22.00 μ.μ στο *all day coffee bar «Ερωτικός Mare» (Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς)*. Εκεί θα μοιραστούν προφυλακτικά και ενημερωτικό υλικό σε όποιον επιθυμεί να μάθει περισσότερα γύρω από τον HIV και την πρόληψη του.

Αλλά επειδή η ενημέρωση δεν πρέπει να γίνεται μόνο την Ημέρα των Ερωτευμένων, αλλά κάθε μέρα του χρόνου, για αυτό το λόγο η Κινητή Μονάδα της PRAKSIS θα βρίσκεται σε "διάφορα σημεία της Αθήνας, όλο το μήνα Φεβρουάριο."

Συγκεκριμένα:

ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΞΕΤΑΣΗΣ HIV
  • Αθηνάς & Βύσσης Μοναστηράκι (21:30-23:30)
  • Μυθήμνης & Πατησίων Πλατεία Αμερικής (21:30-23:30)
  • Μεγ.Αλεξάνδρου 134 Κεραμεικός/Γκάζι (21:30-23:30)

Παράλληλα, όποιος το επιθυμεί μπορεί να εξεταστεί και στα Πολυιατρεία της οργάνωσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη*.


Η PRAKSIS , με βάση τα δύο Πολυϊατρεία στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέρει εδώ και 15 χρόνια άμεση και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική και νομική υποστήριξη σε άστεγους, άπορους, ανασφάλιστους, νεο-αφιχθέντες αιτούντες άσυλο, πρόσφυγες και μετανάστες, παλιννοστούντες, παιδιά των φαναριών, αποφυλακισμένους, καθώς και σε άλλες κοινωνικά και οικονομικά αποκλεισμένες ομάδες.

Ταυτόχρονα, με κινητές ιατρικές μονάδες περιθάλπει νεοαφιχθέντες μετανάστες και αιτούντες άσυλο, καθώς και ασυνόδευτα ανήλικα.

Η PRAKSIS δραστηριοποιείται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λέσβο, Πάτρα, αλλά και άλλες πόλεις είτε με τις Κινητές Μονάδες είτε με Καμπάνιες Ενημέρωσης.



    Στην κορυφή