Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΕΣ Dr. ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
25/07/2022

Την Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, τίμησε τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό εκ μέρους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης της διαχρονικής στήριξης που παρέχει ο Ε.Ε.Σ. στην Π.Ο.Σ.Ε.Α.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της τελετή Αφής της «Φλόγας της Αγάπης» της επετειακής 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, η οποία διοργανώθηκε φέτος στον δημοτικό πολυχώρο Πολιτισμού στην Νέα Σμύρνη, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό εκ μέρους της Π.Ο.Σ.Ε.Α, για την πολύτιμη συμβολή του Ε.Ε.Σ. τόσο στην εν λόγω διοργάνωση όσο και για τη σταθερή υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε όλες τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας. Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ, τόνισε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός και παραστάτης δράσεων που διαδίδουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, καθώς και διοργανώσεων που προάγουν το πνεύμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι, η 20η Επετειακή Λαμπαδηδρομία της Π.Ο.Σ.Ε.Α., τελεί υπό την αιγίδα του του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.), , της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α. «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ.).



    Στην κορυφή