Η MSD ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ DIGITAL RACE FOR THE CURE


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
21/09/2020



H MSD προσκαλεί όλους τους εργαζόμενούς της αλλά και το ευρύ κοινό να συμμετέχει στο Digital Race for the Cure® το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου σε 22 ευρωπαϊκές χώρες. Φέτος, για πρώτη φορά, η αθλητική εκδήλωση που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά λόγω των δεδομένων υγειονομικών συνθηκών.
Οι συμμετέχοντες, ακολουθώντας τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον COVID-19, μπορούν να περπατήσουν 3 χλμ ή να τρέξουν 5 χλμ από όποιο σημείο και αν βρίσκονται, είτε είναι εξωτερικό είτε εσωτερικό. Η συμμετοχή κοστίζει 6 ευρώ και τα φετινά καθαρά έσοδα της 11ης διοργάνωσης θα τα αξιοποιήσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» για να υλοποιήσει ένα πλέγμα διαφορετικών δράσεων που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο καρκίνο. Ανάμεσα τους, είναι η συγκρότηση ομάδων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και η σύνταξη προγραμμάτων παροχής εξατομικευμένων πρακτικών συμβουλών από αισθητικό και διατροφολόγο για γυναίκες που βρίσκονται σε θεραπεία.
Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της MSD για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα, Agata Jakoncic, δήλωσε: «Σε μια περίοδο που η πανδημία φέρνει καθημερινά πολλές προσαρμογές στον τρόπο που λειτουργούμε, οι διοργανωτές βρήκαν τη λύση να πραγματοποιήσουν για ενδέκατη χρονιά την πανευρωπαϊκή γιορτή της ζωής. Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζει αυτή η αθλητική εκδήλωση-θεσμός, καθώς οι ανάγκες για ενημέρωση και έγκαιρη πρόληψη του καρκίνου του μαστού πολλαπλασιάζονται. Η ΜSD υποστηρίζει και φέτος τη διοργάνωση, έχουμε χρέος να συμμαχούμε με πρωτοβουλίες που στόχο έχουν τη βελτίωση της ζωής μας. Η κοινωνική ευαισθησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εταιρικού μας DNA».


    Στην κορυφή