ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
24/05/2018

H Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την ανακούφιση, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των ασθενών με καρκίνο μέσα από τη φροντίδα του δέρματός τους.

Είμαι δυνατή – Δείχνω καλά – Είμαι καλά

είναι το μήνυμα προς όλες τις γυναίκες με καρκίνο τις οποίες η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καλεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Τσόχα 18-20 όπου και εδρεύει η Εταιρεία και τους παρέχει υπηρεσίες φροντίδας του δέρματός τους που ταλαιπωρείται από τις θεραπείες και κυρίως υπηρεσίες ιατρικού μακιγιάζ Couvrance με την εγγύηση των Δερματολογικών Εργαστηρίων Avène.

Αισθητικοί με εξειδίκευση στο ιατρικό μακιγιάζ παρέχουν συμβουλές για την υγιεινή και την φροντίδα του δέρματος αλλά και τεχνικές επανασχεδιασμού των φρυδιών, κάλυψης με φυσικό τρόπο ατελειών και δυσχρωμιών της επιδερμίδας.

Αν και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ΕΙΝΑΙ είναι πιο σημαντικό από το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ, εντούτοις οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ επηρεάζει σημαντικά το είναι. Στις ασθενείς με καρκίνο η συμφιλίωση με την εικόνα τους παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία τους και στη δύναμη που αποκτούν για να αντιμετωπίσουν την ασθένεια.

Στο επισυναπτόμενο link μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την υπηρεσία http://www.cancer-society.gr/
    Στην κορυφή