ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ


"Χθες το πρωί" όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, "κατατέθηκε στο Φ.Σ. Αττικής και στην Περιφέρεια, αίτημα από δύο φαρμακοποιούς για πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου των φαρμακείων. Πριν περάσουν 24 ώρες ο Υπουργός Υγείας, είχε καταθέσει τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείο Οικονομικών, με ακριβώς αυτές τις ρυθμίσεις. Τι κι αν η ονομασία του νομοσχεδίου είναι «Επείγουσες Ρυθμίσεις που αφορούν την Εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012 2015».

Η συγκεκριμένη μνημονιακή τρι - κομματική κυβέρνηση - και ειδικά στο χώρο μας ο Υπ. Υγείας - φαίνεται ότι είναι ειδικών αποστολών. Να γκρεμίσουν οτιδήποτε υπάρχει όρθιο επιβάλλοντας το νόμο της ζούγκλας ως καθεστώς ωραρίου, ή σωστότερα μάλλον το νόμο τον οποίο επιθυμούν ελάχιστα συγκεκριμένα συμφέροντα, τα οποία και με πρωτοφανή σπουδή εξυπηρετούν.
Να είναι σίγουροι ότι θα βρουν απέναντί τους το σύνολο των φαρμακοποιών, που δεν θα τους επιτρέψει να διαλύσουν το φαρμακευτικό επάγγελμα."


    Στην κορυφή