ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΒΕΝΝΕΤΤ


Η εταιρία ΒΕΝΝΕΤΤ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. ανακοίνωσε πως «είναι απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της έναντι όλων των αρμόδιων φορέων, έχοντας καταβάλει στο ακέραιο τα οφειλόμενα ποσά που προκύπτουν από τις έκτακτες εισφορές rebate για τα έτη 2011, 2012 και 2013» απαντώντας σε δημοσιεύματα.

«Θεωρούμε», επισημαινει η διοίκηση της εταιρείας «πως η ΒΕΝΝΕΤΤ συμπεριελήφθη στο άρθρο με τίτλο «Κόβονται 1.000 φάρμακα από την λίστα με τα σκευάσματα που αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ επειδή οι εταιρείες χρωστάνε» εκ παραδρομής, αφού όλα τα παραστατικά πληρωμών έχουν κοινοποιηθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Θέτουμε στη διάθεση των ενδιαφερόμενων όλα τα σχετικά στοιχεία και συνεχίζουμε το δύσκολο έργο με βασικό γνώμονα την στήριξη των εργαζομένων μας και την παροχή καλύτερης υγείας μέσω ελληνικού, ποιοτικού φαρμάκου.

Περαιτέρω συνέχιση της διάδοσης της εν λόγω ψευδούς είδησης για την εταιρεία μας, θα μας οδηγήσει στην δυσάρεστη θέση να λάβουμε όλα τα μέτρα που μας παρέχει ο νόμος για να προστατεύσουμε την φήμη μας» καταλήγει η ανακοίνωση.




    Στην κορυφή