ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ


Δωρεάν προληπτικό έλεγχο για αλλεργίες προσφέρει από την Τρίτη του Πάσχα ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Έτσι, για δύο εβδομάδες (26 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2011), θα μπορείτε να κάνετε δωρεάν ειδικές εξετάσεις ανίχνευσης αλλεργικής αντίδρασης (RAST).

Οι εξετάσεις θα αφορούν σε 5 βασικά αλλεργιογόνα (αγριάδα, τριφύλλι, πεύκο, ελιά, περδικούλι) και θα μπορούν να διενεργηθούν σε όλες τις μονάδες του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Βιοιατρική, Ευρωδιάγνωση & Βιοκλινικές) σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες για την πραγματοποίηση των εξετάσεων δίδονται σε 24ωρη βάση στο τηλέφωνο 210 6966100.

Επιπλέον, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, θα παρέχεται έκπτωση 70% σε κάθε επιπλέον ειδική αιματολογική εξέταση (RAST - ανίχνευση των αντισωμάτων που προκαλούν τις αλλεργικές αντιδράσεις), ώστε να δοθεί σε όλους η δυνατότητα πραγματοποίησης μίας πλήρους αλλεργιολογικής εκτίμησης.

Με την αλλαγή του τρόπου ζωής, την κλιματική αλλαγή και την μόλυνση του περιβάλλοντος, είναι πολλοί αυτοί από μας που ταλαιπωρούνται από τις αλλεργίες, ενώ με τον ερχομό της άνοιξης, οι αλλεργίες κάνουν ακόμη πιο έντονη την παρουσία τους (αλλεργική ρινίτιδα, άσθμα κλπ.).


    Στην κορυφή