ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΙΣΑ ΣΤΗ ΦΛΟΓΑ


Το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», επισκέφθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α) επί τη ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων.

Οι εκπρόσωποι των γιατρών εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στα παιδιά και στις οικογένειές τους και μοίρασαν δώρα και Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γιώργος Πατούλης, επεσήμανε ότι ο Ι.Σ.Α είναι δίπλα στις οικογένειες των παιδιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα Υγείας. «Θέλουμε να αγκαλιάσουμε τα παιδιά που τους έμελε να μπουν σε αυτήν την περιπέτεια Υγείας αλλά και τις οικογένειές τους και είμαστε πρόθυμοι να προσφέρουμε τη στήριξή μας και σε θεσμικό επίπεδο», σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Επίσης. ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν και άλλες μορφές συνεργασίας με το Σύλλογο «Φλόγα» όπως ημερίδες για την ευαισθητοποίηση των γονέων και των παιδιάτρων για έγκαιρη διάγνωση.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου «Φλόγα» κ. Τρυφωνίδου, ευχαρίστησε τον Ι.Σ.Α για την υποστήριξή του και τόνισε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες δίνουν δύναμη και ελπίδα στη «Φλόγα» να συνεχίσει τον αγώνα της για τα δικαιώματα των παιδιών στη Ζωή και στην Υγεία.

Στην αποστολή του Ι.Σ.Α συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α Αχιλλέας Ρέντης και τα μέλη του ΔΣ Α. Θωμόπουλος και Ε. Ζαφειρίου.




    Στην κορυφή