ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ 13ΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑ


Το Δίκτυο Θεραπευτικών Υπηρεσιών ΓΕΦΥΡΑ του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών – ΟΚΑΝΑ, γιορτάζει τα δεκατρία χρόνια λειτουργίας της Θεραπευτικής Κοινότητας ΓΕΦΥΡΑ και την αποφοίτηση μελών του Προγράμματος.

Το Δίκτυο, στα δεκατρία χρόνια ενεργούς δράσης στη θεραπεία της τοξικοεξάρτησης, παρέχει τις υπηρεσίες του σε εξαρτημένους και τις οικογένειές τους. Η Θεραπευτική Κοινότητα ΓΕΦΥΡΑ στηρίζει, εμψυχώνει, εμπνέει τα μέλη της και τις οικογένειές τους, δείχνοντας έναν άλλο δρόμο, μία εναλλακτική απέναντι στο αδιέξοδο της χρήσης.

Το μήνυμα των φετινών γενεθλίων 'Χτίζουμε Γέφυρες Όχι Φράγματα' εμπεριέχει αφενός την εξέλιξη του Προγράμματος και αφετέρου τη θεραπευτική πορεία των μελών, μέσα από το γέμισμα των κενών, το χτίσιμο των γεφυριών και το ξεπέρασμα των εμποδίων προς την καθαρή ζωή.
Μέλη του Προγράμματος και μέλη που έχουν ολοκληρώσει και αποφοιτήσει από το Πρόγραμμα ζουν ανάμεσά μας, εργάζονται κοντά σε επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής, συναλλάσσονται μαζί μας καθημερινά αλλάζοντας τη στερεότυπη αντίληψη ότι 'δεν υπάρχει θεραπεία, δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα των ναρκωτικών'. Λύση υπάρχει και τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν και για την πόλη μας πραγματικότητα.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Ενημερωτικό Περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου Α΄ από θεραπευόμενα μέλη, γονείς και αδέρφια την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, την Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου και την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 13:30 και από τις 17:30 έως τις 20:30. Στο Ενημερωτικό περίπτερο θα κατασκευαστεί 'δρώμενο' εικαστικού περιεχομένου.

Κεντρική εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου στις 18:00:
• Εορτασμός των 13ων Γενεθλίων της ΘΚ ΓΕΦΥΡΑ,
• Συνέντευξη Τύπου με ομιλήτρια την κα Μαλλιώρη Μένη, Πρόεδρο ΟΚΑΝΑ και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών,
• Τελετή Αποφοίτησης μελών του Προγράμματος.


    Στην κορυφή