ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ INTERAMERICAN


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
13/11/2019


Με κοινό γνώμονα τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχουν στους πελάτες, στον τομέα της υγείας, η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ και η INTERAMERICAN ανακοινώνουν τη διεύρυνση και ενίσχυση της συνεργασίας τους με μια ιδιαίτερη συμφωνία. Συγκεκριμένα, η κλινική εντάσσεται στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα της ασφαλιστικής εταιρείας για προγράμματα του πρωτοποριακού συστήματος ασφάλισης υγείας Bewell. Οι ασφαλισμένοι της INTERAMERICAN, που καλύπτονται με τα προγράμματα Bewell «Γιατροί και Διαγνωστικές εξετάσεις» και «Νοσηλεία από Ασθένεια και Ατύχημα, πλάνο 2 και 3» έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να πραγματοποιούν απευθείας διαγνωστικές εξετάσεις στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ. Οι δύο κορυφαίοι στον τομέα τους οργανισμοί προχωρούν σε ειδικότερη συνεργασία και στο επίπεδο ειδικοτήτων γιατρών, που πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.

Εκ μέρους της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών ο Αντώνης Βουκλαρής, διευθύνων σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που θα συνεχίσουμε και για τα επόμενα χρόνια μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την INTERAMERICAN. Το κορυφαίο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μας, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας, τα πλήρως οργανωμένα εξωτερικά ιατρεία μας, καθώς και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, θα συνεχίσουν να προσφέρουν πιστοποιημένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους ασφαλισμένους της INTERAMERICAN, στο κέντρο της Αθήνας».

Αναφερόμενος στις νέες διαστάσεις της συνεργασίας ο Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας με το νέο σύστημα υγείας Bewell ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία επιλογών για τη φροντίδα της υγείας τους. Η ένταξη της ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ Αθηνών στα συνεργαζόμενα μαζί μας διαγνωστικά κέντρα, αποτελεί σημαντική προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες από την INTERAMERICAN υπηρεσίες, με δεδομένη την ποιότητα και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της κλινικής. Οι συνεργασίες που επιζητεί η εταιρεία μας, μπορούν να αλλάξουν το τοπίο και στον ευαίσθητο τομέα ασφάλισης και υπηρεσιών υγείας, δίνοντας λύσεις προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων μερών και κυρίως, των ασφαλισμένων».

Ποιοί είναι οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί

Η ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ από την ίδρυσή της το 1998, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας με κέντρο τον άνθρωπο. Αποτελεί ένα άρτιο διαγνωστικό, χειρουργικό και θεραπευτικό κέντρο, θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και ακολουθώντας αυστηρή πολιτική ποιότητας εφάμιλλη των μεγαλύτερων κέντρων του εξωτερικού. Διαθέτει κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μοναδικές εξειδικεύσεις και διακρίσεις σε πανελλήνιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ από το 2016 έγινε η πρώτη κλινική στην Ελλάδα και την Ευρώπη που έλαβε την πανευρωπαϊκή πιστοποίηση «Patients’ Friendly Hospitals».

Η INTERAMERICAN, εκ των κορυφαίων εταιρειών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, δραστηριοποιείται από το 1969 -συμπληρώνοντας φέτος 50 χρόνια ηγετικής παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά- σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, με έμφαση στον τομέα της υγείας. Είναι πρωτοπόρος στην ασφάλιση υγείας ξεκινώντας προγράμματα πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες, καθώς και η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που διαθέτει ιδιόκτητες υποδομές υπηρεσιών υγείας. Η INTERAMERICAN έχει εισαγάγει στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και την οργάνωση συστημάτων υγείας, που παραμένουν μοναδικά: από το 1998 το Medisystem και από το 2018 το Bewell, με μια σύγχρονη προσέγγιση των ασφαλιστικών αναγκών υγείας, που καθιστά την ασφάλιση προσιτή σε κάθε πολίτη, σε κάθε οικογένεια και για κάθε ηλικία.





    Στην κορυφή