ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ


Στον επαγγελματισμό, την αυταπάρνηση και το σθένος των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» στάθηκαν ιδιαίτερα όλοι οι ομιλητές, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία στέκεται και θα συνεχίσει να παραμένει αρωγός στην προσπάθεια που γίνεται για «επανεκκίνηση» του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Τόνισε, μάλιστα, τη πολιτική βούληση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσεων που διασφαλίζουν το μέλλον του Νοσοκομείου « Ερρίκος Ντυνάν» .

Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν», ενώ εξήρε τον αγώνα των εργαζομένων για την ανάκαμψη του Νοσοκομείου, την οποία – όπως είπε – θεωρεί εξασφαλισμένη.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Κ. Ι. «Ερρίκος Ντυνάν», καθηγητής κ. Γρηγόριος Κωσταράς εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, ενώ υπογράμμισε τον εποικοδομητικό ρόλο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας στη συντονισμένη προσπάθεια στήριξης του Νοσοκομείου.

«Εσείς καταφέρατε και κρατήσατε το Νοσοκομείο όρθιο», είπε απευθυνόμενος στους νοσηλευτές και γενικότερα στο προσωπικό του Κ.Ι.Ε.Ν, ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. και Αντιπρόεδρος του Κ.Ι.Ε.Ν., καθηγητής κ. Αλέξανδρος Πανεθυμιτάκης ενώ ο Γενικός Διευθυντής του Νοσοκομείου, κ. Κωνσταντίνος Τζουτζουράκης τόνισε με έμφαση ότι η στήριξη των εργαζομένων υπήρξε πολύτιμη στην προσπάθεια που καταβάλλει τους τελευταίους μήνες η Διοίκηση του Νοσοκομείου για την ανάκαμψή του. «Το δρόμο τον ανοίξαμε όλοι μαζί», ανέφερε , μεταφέροντας ουσιαστικά το αίσθημα του συνόλου των εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

Ιδιαίτερα συγκινητικός στην εκδήλωση υπήρξε ο χαιρετισμός της δημοσιογράφου κ. Νανάς Παλαιτσάκη, η οποία περιέγραψε την εμπειρία της ως ασθενής του Νοσοκομείου, εστιάζοντας στη «δύναμη ψυχής» του προσωπικού του.

    Στην κορυφή