Δωρεάν φύλαξη βλαστοκυττάρων


Η Biohellenika ανανεώνει το Πρόγραμμα Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης προσφέροντας σε όλους τους μελλοντικούς γονείς δώρο τη φύλαξη για 10 χρόνια για όλες τις συμμετοχές, ανεξαρτήτως ημερομηνίας τοκετού, από 1 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου 2010.

Η οικονομική κρίση με όλες τις επιπτώσεις πλήττει σοβαρά την ελληνική οικογένεια και μάλιστα στο ξεκίνημά της.
H Biohellenika, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια, κάνει δώρο στους μελλοντικούς γονείς που συνεχίζουν να την τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τους τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων των παιδιών τους για δέκα χρόνια.

Η αντιπρόεδρος της Biohellenika, Δρ. Κοκκώνα Κουζή-Κολιάκου δήλωσε: «Στις δύσκολες εποχές, όπως οι σημερινές, όταν η κοινωνία δοκιμάζεται, εμείς δουλεύουμε με πείσμα και επιμονή αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δική σας συμμετοχή. Η Biohellenika καταξιώθηκε στην ελληνική κοινωνία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των Ελλήνων γονέων από την αρχή της λειτουργίας της, επιτελώντας το έργο της με πλήρες το αίσθημα της ευθύνης, με σταθερή και αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ιατρική επιστήμη και πρόοδο».


    Στην κορυφή