ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
17/11/2017

H Pfizer Hellas πραγματοποίησε πρόσφατα δωρεά φαρμάκων στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), με στόχο την κάλυψη αναγκών φαρμακευτικής θεραπείας των περίπου 160 ηλικιωμένων, που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα.

Η δωρεά, η οποία παραδόθηκε μέσω του δικτύου διανομής της Pfizer Hellas, περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, φαρμακευτικά σκευάσματα για την υπέρταση, την υπερχοληστερολαιμία και τη νόσο Alzheimer.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas, κ. Ζαχαρίας Ραγκούσης, δήλωσε σχετικά: «Ως εταιρεία - μέλος του Σ.Φ.Ε.Ε, αλλά πάνω απ’ όλα ως εταιρεία που λειτουργεί με επίκεντρο τον Άνθρωπο, αποτελεί δέσμευση για εμάς να στηρίζουμε αξιόλογες δράσεις, οι οποίες προωθούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως το “προΣfEEρουμε”. Ελπίδα μας είναι να αποτελέσουμε παράδειγμα και για άλλες εταιρείες, προκειμένου να επωφεληθούν ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποι μας που έχουν ανάγκη.»

Ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε.Ε., κ. Πασχάλης Αποστολίδης, τόνισε: «Σε μια δύσκολη εποχή η αγκαλιά του “προΣfΕΕρουμε” έχει καταφέρει να δώσει ουσιαστική βοήθεια σε παιδιά, αλλά και σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Το ταξίδι μας ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2016 και συνεχίζεται χάρη στην πολύτιμη συμβολή των εταιρειών- μελών του ΣΦΕΕ. Ευχαριστούμε θερμά την Pfizer Hellas για τη σημαντική δωρεά της».
    Στην κορυφή