ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ NOVARTIS HELLAS HELLENIC RESPONSIBLE AWARDS


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
22/02/2019



Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για το μελάνωμα «Melanoma B aware Greece» της Novartis Hellas απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Καμπάνια Social Media» στο θεσμό Hellenic Responsible Business Awards 2019.



Η καμπάνια ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα με κύριο όχημά της την τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, το τατουάζ, και με βασικό μήνυμα, «Σε κάποια σημάδια δεν επιλέγεις το σχέδιο. Το μελάνωμα είναι ένα από αυτά», έχει ως σκοπό τη σωστή ενημέρωση και πρόληψη του μελανώματος στο ευρύ κοινό, αλλά και τη σωστή ενημέρωση των ασθενών και φροντιστών.



Η κα. Άννα Μουρίκη, υπεύθυνη επικοινωνίας στο τμήμα Oγκολογίας της Novartis Hellas, δήλωσε σχετικά, «Διαλέξαμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως κύριο όχημα για την ενημέρωση, σχετικά με το μελάνωμα, γιατί πιστεύουμε ότι οι νέες τεχνολογίες και προσεγγίσεις είναι σημαντικές όχι μόνο στην ανάπτυξη νέων θεραπευτικών επιλογών αλλά και στην βελτίωση της ενημέρωσης και επικοινωνίας του κοινού, των ασθενών και των φροντιστών τους σχετικά με θέματα υγείας. Με όραμα και ευθύνη για τον ασθενή συνεχίζουμε την υλοποίηση ενημερωτικών καμπανιών για σοβαρά νοσήματα».



@MelanomaBawareGreece https://www.facebook.com/MelanomaBawareGreece/





Σχετικά με τη Novartis



Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο. Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 800 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις τελευταίες θεραπείες μας. Περίπου 130.000 άνθρωποι, περίπου 150 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis σε όλον τον κόσμο.



Στην Ελλάδα, η Novartis (Hellas) Α.Ε.Β.Ε. δραστηριοποιείται στα συνταγογραφούμενα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στη Μεταμόρφωση Αττικής και απασχολούνται 500 περίπου άτομα.



    Στην κορυφή