Αναίμακτη λιποαναρρόφηση του τοπικού πάχους


Η μέθοδος της αναίμακτης λιποαναρρόφησης θεωρείται από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους της Κοσμητικής Δερματολογίας για την ομοιόμορφη μείωση του όγκου των λιποκυττάρων με στόχο την μείωση του αποθηκευμένου λίπους και της κυτταρίτιδας.

Τοποθετούνται στο σώμα, λεπτοί και εύκαμπτοι αποστειρωμένοι (τριχοειδείς) ακροδέκτες εντός του υποδορίου ιστού στις περιοχές των λιποαποθηκών (μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα) χωρίς αναισθησία και χρόνο αποθεραπείας για το μέλος. Μέσω των ακροδεκτών αυτών διοχετεύεται ενέργεια χαμηλής έντασης, αλλά ειδικής συχνότητας, η οποία αλλάζει την πολικότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αυξάνοντας τον καταβολισμό τους με αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους. Με την μέθοδο αυτή διορθώνουμε το τοπικό συσσωρευμένο λίπος επιτυγχάνοντας άμεση μείωση του όγκου του λιπώδους ιστού.

Η θεραπεία είναι απολύτως ασφαλής, με έγκριση CE, ανώδυνη, χωρίς επιπλοκές και κινδύνους μιας χειρουργικής επέμβασης, ενώ προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης χωρίς την ύπαρξη τομών στο δέρμα.

Η εφαρμογή της μεθόδου γίνεται 1 φορά την εβδομάδα και διαρκεί 35 λεπτά. Το μέλος μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις δραστηριότητες του αμέσως μετά από κάθε θεραπεία


Ναταλία Αποστολίδου
Δερματολόγος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα...


    Στην κορυφή