2ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
07/11/2019


Οι Med-Professionals και η Πρόεδρος της εταιρείας κυρία Ελένη Χόβρη, σας προσκαλούν στο 2° Ιατρικό Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας & Ευεξίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Titania Hotel (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα), στις 11 Νοεμβρίου και ώρα 18:00. Κατά την διάρκεια του Συμποσίου θα γίνει στρογγυλό τραπέζι ανταλλαγής απόψεων για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού μέσω της Σύμπραξης Εξωτερικού, Δημοσίου κι Ιδιωτικού Τομέα παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κυρίου Θεοχάρη Θεοχάρη, του Υπουργού Ανάπτυξης κι επενδύσεων κυρίου Α. Γεωργιάδη, εκπροσώπων των Υπουργείων, Υγείας κι Εξωτερικών, του πρόεδρου του ΙΣΑ κυρίου Γ. Πατούλη, του προέδρου του ΙΣΠ κ. Ν. Πλατανησιώτη, του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κυρίου Γ. Μουρμούρα, της Προέδρου του ΕΟΤ κυρίας Α. Γκερέκου, του εκδότη της Hellenic News of America κυρίου Π. Κοτρότσιου, του εκδότη της Αμαρυσίας κυρίου Χ. Ζαγκλή, του Δημάρχου Τρικκαίων κυρίου, Δ. Παπαστεργίου, Πρεσβευτών, εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχείων της Ελλάδος και των Επιμελητηρίων της χώρας.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθεί ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης με το “Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο”. Το βραβείο θα παραλάβει εκ μέρους του ο Υπουργός Τουρισμού κύριος Θεοχάρης Θεοχάρης.
Τοποθετήσεις επάνω στο φλέγον θέμα του Ιατρικού Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας θα κάνουν μεταξύ άλλων, ο CEO του Νοσοκομείου Υγεία κύριος Α. Καρταπάνης, ο Γυναικολόγος Κ. Πάντος της GENESIS Athens Clinic, ο Ρομποτικός Χειρουργός κύριος Κ. Κωνσταντινίδης από το Ιατρικό Αθηνών, ο Χειρουργός Μαστού κύριος Γ. Ξεπαπαδάκης από την Κλινική Μαστού ΙΑΣΩ και Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ε.Μ.Ε.Ι.Σ, Παπαστράτος ΑΕΒΕ, Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Καλαμάτας “Διάπλαση”, Cambridge Weight Plan, Athens Beverly Hills - Medical Group, Bergmann Kord, ο Νευροχειρουργός κύριος Γ. Δημογέροντας από το Metropolitan, Κεντρική Κλινική Αθηνών, η κυρία Καμπόλη εκ μέρους του Πολυιατρικού Ιατρική ΕΠΕ, MediSystem, Διαγνωστικό Κέντρο Π. Φαληρέας, Athens Assistance, ο Περιοδοντολόγος κύριος Π. Δαμουλής, Tsioumas Clinic, Physiof, o Πλαστικός Χειρουργός κύριος Δ. Γκρίτζαλης, ο Ογκολόγος κύριος Σ. Γιασσάς, ο Ορθοπαιδικός κύριος Δ. Κωστόπουλος, ο Καρδιοχειρουργός κύριος Σ. Πράπας από το Ερρίκος Ντυνάν, ο Χειρουργός Θώρακα-Καρδιάς κύριος Δ. Κωνσταντινόπουλος,ο Ορθοπαιδικός κύριος Δ. Νικολόπουλος, ο Ομοιοπαθητικός-Ψυχίατρος κύριος Γ. Λουκάς, ο Ουρολόγος κύριος Π. Γεωργιάδης, ο Δερματολόγος κύριος Χ. Ρέμπελος, ο Αλλεργιολόγος κύριος Σ. Χρυσουλάκης, ο Θωρακοχειρουργός κύριος Ε. Γεωργιαννάκης, η Βιοπαθολόγος κυρία Α. Μαστρογιαννάκη-Μαρίνη,ο Χειρουργός κύριος Π. Πανέρης η Πλαστικός Χειρουργός κ. Α. Μπέη και η Γυναικολόγος-Χειρουργός Μαστού κυρία Ε. Αγγελίδου-Χαιρέτη.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε Έλληνες ιατρούς και επιχειρήσεις από τον χώρο της Υγείας που ξεχώρισαν για τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα παρευρεθούν δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών Εταιρειών, εκπρόσωποι μεγάλων Resorts, η κυρία Κ. Mousbeh του Mideast Travel Worldwide και η κυρία Ε. Οικονόμου του Efilial Travel και πάνω από 80 ιατροί όλων των ειδικοτήτων.
Η συλλογική αυτή προσπάθεια αποσκοπεί στο να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα ως ισχυρό brand name Τουρισμού Υγείας κι Ευεξίας.



    Στην κορυφή