15ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ 2017"


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΥΓΕΙΑΣ
05/05/2017

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 14 χρόνων, διοργανώνεται και φέτος στην Πάτρα το 15ο Καρδιολογικό Συνέδριο με διεθνή συμμετοχή ¨Γέφυρα Συμμετοχής 2017¨, 5-7 Μαΐου 2017, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Γενικότερα στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συνεδρίου Γεώργιος Χάχαλης, Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής Π.Γ.Ν. Πατρών, Ρίο, θα παρουσιαστούν θέματα γενικότερου και επίκαιρου ενδιαφέροντος, θα υπάρχει διαδραστική παρουσίαση ενδιαφέροντων περιστατικών καθώς και ενημέρωση για όλες τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν φάρμακα, συσκευές και στρατηγικές αντιμετώπισης.

Επίσης, όπως τονίζει ο κ. Χάχαλης, στο συνέδριο θα αναφερθούν εκ νέου τα οξέα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια τα οποία εμφανίζονται συχνά σε ασθενείς με κολπική μαρμαρυγή , τα οποία θα πρέπει οι καρδιολόγοι όλο και περισσότερο να επιλαμβάνονται.

Για δεύτερη φορά στο συνέδριο, όπως υπογραμμίζει ο κ. Χάχαλης, θεσπίσαμε Βραβεία Αριστείας σε διακεκριμένους Καρδιολόγους δύο γενεών που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο για να ενθαρρύνουμε μέσω του έργου τους την κλινική και επιστημονική άμιλλα μεταξύ των νεότερων συναδέλφων μας.

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι πυκνή και ποικιλόμορφη και έχουν έρθει εξαίρετοι ομιλητές από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου ξεκινά την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 09:00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών και ολοκληρώνεται την Κυριακή 7 Μαΐου 2017, το μεσημέρι. Η Τελετή Έναρξης του 15ο Καρδιολογικού Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και ώρα 18:30 στον ίδιο χώρο.


    Στην κορυφή