ΧΑΡΑΖΩ: ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΗΤΗ


Tο Club ΧΑΡΑΖΩ δημιουργήθηκε από την Abbott Diabetes Care για τα άτομα με διαβήτη που χρησιμοποιούν τους μετρητές σακχάρου της εταιρείας, με στόχο την χάραξη μιας νέας φιλοσοφίας στην αντιμετώπιση του Διαβήτη, όχι ως ασθένειας, αλλά ως ενός διαφορετικού τρόπου ζωής. Για τα μέλη το Club ο διαβήτης είναι μια κατάσταση που απαιτεί συνεχή φροντίδα και ενημέρωση, αλλά όχι αποχή από τις καθημερινές χαρές της ζωής.

Μεταξύ άλλων, το Club προσφέρει στα άτομα με διαβήτη-μέλη του :

  • Εγγύηση εφόρου ζωής σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν αντικατάσταση σε περίπτωση που χρειαστεί.
  • Ανανεωμένο πρόγραμμα δωρεάν παροχής ταινιών σακχάρου.
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για το Διαβήτη.

1. Ενημερωτικός οδηγός με τίτλο: ‘’Όσα πρέπει να γνωρίζουν τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη’’. Ένας αναλυτικός οδηγός με συμβουλές και οδηγίες διατροφής για τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.
2. Οδηγό για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 με τίτλο: ‘’Συμβιώνοντας με το Νεανικό Διαβήτη’’. Ένα σημαντικό βοήθημα για τα παιδιά με διαβήτη και για όλη την οικογένεια.
3. Εκπαιδευτικό DVD με τίτλο: ‘’Εσείς και ο Διαβήτης’’. Ένας ηλεκτρονικός οδηγός για τον Διαβήτη που αναλύει απλά και παραστατικά θέματα που αφορούν τα άτομα με διαβήτη, απαντάει σε συνήθεις ερωτήσεις και δίνει συμβουλές που μπορούν να αξιοποιήσουν στην καθημερινότητα τους.
4. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Υπογλυκαιμία.
5. Ενημερωτικό έντυπο Διαβήτης και Κετόνες.

  • Δωρεάν ισοθερμική θήκη μεταφοράς για τις πένες ινσουλίνης και τον μετρητή σακχάρου.
  • Δωρεάν πρόγραμμα διαχείρισης δεδομένων (software). Παρέχει δυνατότητα μεταφοράς και επεξεργασίας των αποτελεσμάτων από τον μετρητή σακχάρου στον υπολογιστή βοηθώντας στην καλύτερη διαχείριση του Διαβήτη.
  • Δωρεάν ημερολόγιο καταγραφής μετρήσεων.
  • Δωρεάν συμβουλές και βοήθεια μέσω της Γραμμής Υποστήριξης Μελών.
  • Συνεχής ενημέρωση για ειδικές προσφορές και νέα προϊόντα.

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα μπορούν να επικοινωνούν με τη δωρεάν γραμμή υποστήριξης μελών :

800 11 222688 πανελλαδικά χωρίς χρέωση ή Αθήνα: 210 9985 220, Θεσσαλονίκη: 2310 472947

Επίσης, σε λίγο καιρό θα λειτουργεί και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.xarazo.gr , που ετοιμάζεται αποκλειστικά για τα μέλη του Club. Εκεί, θα υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, ενημέρωση για διατροφικά θέματα , νόστιμες συνταγές και πρωτότυπα παιδικά παιχνίδια, καθώς και φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες του Club.


    Στην κορυφή