Συνεχίζεται η ανοδική πορεία της Pharma PLUS


Άνοδο κατέγραψε το πρώτο 4μηνο 2010 η Pharma PLUS, με τον κύκλο εργασιών των μελών του δικτύου να αυξάνεται κατά 8,5% συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους και τις πωλήσεις παραφαρμακευτικών προϊόντων να αυξάνονται κατά 8,65%.

Ο αριθμός των χρηστών της κάρτας προνομίων της Pharma PLUS, +pluscard σημείωσε άνοδο κατά 6% ξεπερνώντας τα 86.000 μέλη πανελλαδικά. Η +pluscard είναι η πρώτη ηλεκτρονική κάρτα υγείας και ομορφιάς που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά φαρμακείου. Με την κάρτα αυτή, ο καταναλωτής επωφελείται από εκπτώσεις που φτάνουν μέχρι και 26,6% σε προϊόντα ομορφιάς, ενώ με τη συλλογή 750 πόντων κερδίζει 20€ για την αγορά καλλυντικών και άλλων παραφαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο των φαρμακοποιών-μελών του δικτύου Pharma PLUS, που πραγματοποιήθηκε 12 και 13 Ιουνίου στην Κέρκυρα, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Boehringer Ingelheim και Frezyderm.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τον κλάδο των φαρμακοποιών, δεδομένης της σημαντικής μείωσης των τιμών των φαρμάκων, εν μέσω φημών για τη συρρίκνωση του περιθωρίου κέρδους σε αυτά, αλλά και των συζητήσεων για μερικό ή ολικό άνοιγμα του επαγγέλματος. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, συζητήθηκαν οι στρατηγικές και οι τρόποι δράσης του δικτύου, ώστε οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα να αποτελέσουν μια ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία.


    Στην κορυφή