ΒΑΡΝΑΒΑΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"Ο κ. Λοβέρδος, αυτοαποκαλούμενος και ο «υπουργός με τον μπαλτά», με τις σημερινές δηλώσεις του προετοιμάζει τα σφάγια –τουτέστιν τους ασθενείς και την ελληνική κοινωνία- για όσα θα επακολουθήσουν τις επόμενες μέρες, όταν θ΄ ανακοινώσει τις διαβόητες συγχωνεύσεις", δήλωσε σήμερα για την ανακοίνωση των συγχωνεύσεων ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Δημ. Βαρνάβας προσθέτοντας πως "Ενώ τεκμηριωμένα παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο αυξημένη προσέλευση ασθενών και κατακόρυφη αύξηση χειρουργείων στα δημόσια Νοσοκομεία ο κ. Λοβέρδος προγραμματίζει να κλείσει το 40% των νοσοκομειακών υποδομών αντί να τις ενισχύσει.

Μοναδικός του στόχος είναι η μείωση της κρατικής επιχορήγησης για την υγεία και η μετακύλισή της στις τσέπες των πολιτών. Η υγεία ουδόλως απασχολεί τον πρωταθλητή του Μνημονίου.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί από κοινού με την ελληνική κοινωνία θα δώσουν την αρμόζουσα απάντηση στους εγκληματικά καταστροφικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης, τους οποίους θα ανατρέψουν θεμελιώνοντας ένα δημόσιο σύστημα υγείας ποιοτικό, δωρεάν και προσβάσιμο για όλους τους ανθρώπους που ζουν σ΄ αυτή τη χώρα".    Στην κορυφή