ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο υλοποίησης του «Εθνικού σχεδίου για την προώθηση της σωματικής άσκησης, βελτίωσης της καθημερινότητας και προάσπισης της Δημόσιας Υγείας» ανακοινώνει την εφαρμογή δύο δράσεων στον Δήμο Πωγωνίου στα Ιωάννινα:

1. Προληπτικές εξετάσεις από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (Παθολόγος, Ορθοπεδικός, Καρδιολόγος) στο διάστημα 10, 11 και 12 Αυγούστου στα Δημοτικά Διαμερίσματα Βήσσανης, Καλπακίου, Κάτω Ραβένια σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και τον Δήμο Πωγωνίου.
2. Παράδοση ποδηλάτων στον Δήμο Πωγωνίου στο πλαίσιο του προγράμματος της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Αθλησης «Το ποδήλατο στην ζωή μας».

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου και ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου από τους εμπλεκόμενους φορείς: τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, κ. Βασίλη Δημόπουλο, τον Δήμαρχο Πωγωνίου, κ. Κωνσταντίνο Καψάλη, τον παλαίμαχο μπασκεμπολίστα, μέλος της ομάδας μπάσκετ της Βουλής και του προγράμματος «Η άσκηση είναι το καλύτερο φάρμακο» της Ειδικής Γραμματείας Διατροφής και Αθλησης,, κ. Σάκη Τζαλαλή, καθώς και τους συμμετέχοντες ιατρούς.


    Στην κορυφή