ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ


Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και το Γεν Διευθυντή της κο Δήμτσα, λειτουργούν από το Φεβρουάριο 2012 το ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, που αποτελεί την πρότυπη δομή της Αττικής στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη Ανασφάλιστων Ασθενων στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, 3ο όροφος, στα γραφεία του ΙΣΑ.


Ο ΙΣΑ και η εταιρεία NowDoctor ( www.nowdoctor.gr ) ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν το πρώτο Διαδικτυακό Δίκτυο Εθελοντών Γιατρών για τη στήριξη του ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Μεσοπρόθεσμος στόχος της πρωτοβουλίας είναι, εν μέσω οικονομικής κρίσης, ο κάθε ανασφάλιστος ασθενής να έχει πρόσβαση σε γιατρό, σε κάθε γειτονιά και για κάθε ειδικότητα μέσα από την δημιουργία διαδικτυακού δικτύου εθελοντών γιατρών για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη ανασφάλιστων ασθενών σε ιατρεία και νοσοκομεία, ιδιωτικά και δημόσια.


Στην προσπάθεια αυτή, ο ΙΣΑ καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στην προσπάθεια, εγγραφόμενοι στην μοναδική διεύθυνση www.nowdoctor.gr/MAZI. Η δράση αναμένεται να δωθεί στο κοινό στις αρχές Ιανουαρίου 2013 σε ειδική συνέντευξη τύπου των εμπλεκόμενων φορέων.


    Στην κορυφή