ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ...Η ΑΓΑΠΗ!


Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ» οι 3w.gr και η Κίνηση Αγάπης Φαρμακοποιών , που είναι δυο κοινωνικά δραστήριες ομάδες του φαρμακευτικού χώρου ανοίγουν μια τεράστια αγκαλιά για τα παιδιά. Την Δευτέρα 2 Aπριλίου προσκαλούν όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες σε ένα μοναδικό live στο Nueva Trova(ΒΛΑΧΑΒΑ 9,ΨΥΡΗ) με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα, παιχνίδια και φάρμακα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Επί σκηνής θα πρωταγωνιστήσουν οι Διονύσης Καλαφάτης, Σταύρος Μιχαλακάκος, Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιώργος Παπαδημητράκης (Κόκκινα χαλιά) συνδυάζοντας την προσφορά με την διασκέδαση.

Το Χαμόγελο του Παιδιού έχει δώσει μια λίστα με τα φάρμακα που χρειάζονται η οποία και επισυνάπτεται . Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από την εκδήλωση θα διατεθεί για να καλυφτούν τα έξοδα λογοθεραπείας τεσσάρων παιδιών που φιλοξενούνται στο Σπίτι της Κορίνθου που ανέρχονται μηνιαίως στα 1200 ευρω.

Οι 3w.gr και η Κίνηση Αγάπης Φαρμακοποιών σας περιμένουν όλους εκεί γιατί κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγάπη και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου.

Την προσπάθεια υποστηρίζουν οι εταιρίες ΚΟΡΡΕΣ, LIFE EXTENSION, EUROPHARMACY, VICHY-LA ROCHE POSAY και OLVOS οι οποίες προσφέρουν χρηματικά ποσά και προϊόντα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα και απαραίτητα για τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του Χαμόγελου του Παιδιού. Μουσικοί υποστηρικτές σε θέματα εξοπλισμού και τεχνογνωσίας είναι τα καταστήματα ΚΑΓΜΑΚΗΣ και MUSIC ACCESSORIES.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105,2.    Στην κορυφή