ΤΟ HARVARD Medical School ΣΤΗ ΧΙΟ


Μια σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά ιατρικές λαπαροσκοπικές επεμβάσεις από τους πλέον καταρτισμένους ιατρούς του Harvard Medical School θα έχουν όσοι ιατροί δηλώσουν συμμετοχή στην επιστημονική διημερίδα λαπαροσκοπικής χειρουργικής που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου στην ακριτική Χίο.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστημονική διημερίδα που θα λάβει χώρα στο νησί της Χίου στα τέλη Σεπτέμβρη θα προβληθούν οι καινοτόμες μέθοδοι της «Ολικής & υφολικής λαπαροσκοπικής υστερεκτομής με ή χωρίς διατραχηλική αφαίρεση μήτρας». Η επιστημονική ομάδα του Harvard Medical School αποτελούμενη από τους ιατρούς: Dr . Costas A . Apostolis Md , Dr . Peter L . Rosenblatt Md και Dr. Anthony Disciullo Md θα πραγματοποιήσει τις σχετικές ιατρικές πράξεις οι οποίες θα προβάλλονται ζωντανά. Το επιστημονικό κοινό που θα δηλώσει συμμετοχή θα επωφεληθεί από τις ζωντανές αναμεταδόσεις των χειρουργικών επεμβάσεων κατά τη διάρκεια των οποίων θα μπορεί να θέτει ερωτήσεις, τις εκπαιδευτικές διαλέξεις που θα ακολουθήσουν καθώς και την εξατομικευμένη πρακτική εξάσκηση σε ειδικά προπλάσματα. Συνδιοργανωτές της διημερίδας η Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ που θα παραχωρήσει δωρεάν τους χώρους των χειρουργείων της και την αίθουσα ΑΙΘΡΙΟ και η εταιρεία Proton S . A . - Olympus η οποία θα προσφέρει τον εξοπλισμό και τα εργαλεία που θα απαιτηθούν για τις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις (αποκλειστικά της εταιρείας Olympus). Οι ασθενείς που θα υποβληθούν στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά .

Η είσοδος για το κοινό που θα δηλώσει συμμετοχή θα είναι δωρεάν. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες: Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ, τηλ: 22710-29777, 22710-29888, www.eleftho.gr


    Στην κορυφή