ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ


Μια θεατρική παράσταση που αποτελεί έργο των μελών της θεατρικής ομάδας του Κέντρου Οικογενειακής Υποστήριξης, που τον τελευταίο χρόνο μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα και την επικοινωνία υποστηρίζουν την προσπάθεια απεξάρτησης του δικού τους ανθρώπου, από τον ρόλο του γονιού, του αδελφού και του συζύγου και δίνουν το δικό τους μήνυμα για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Θέατρο “Τζένη Καρέζη”, Ακαδημίας 3 την Κυριακή 22 & Δευτέρα 23 Μαΐου 2011, ώρα 19:30 «Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού », του Ιάκωβου Καμπανέλλη.

«Τα τέσσερα πόδια του τραπεζιού» είναι μία κωμικοτραγική κοινωνική σάτιρα, που διαπραγματεύεται τις οικογενειακές σχέσεις μέσα από μία διαχρονική οπτική.

Αρωγός σ’ αυτή την προσπάθεια, η διεύθυνση του θεάτρου ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, που για τρίτη συνεχή χρονιά παραχωρεί την θεατρική του αίθουσα υποστηρίζοντας το έργο του προγράμματος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, απευθύνεται σε ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών άνω των 21 ετών, εργαζόμενους, φοιτητές και περιστασιακούς καθώς και στις οικογένειές τους. Λειτουργεί από το Οκτώβριο του 1990, στην πλατεία Αμερικής. Οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής.


    Στην κορυφή