ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ


Σύμφωνα με μια νέα ορθοδοντική μέθοδο ο ασθενής μπορεί να ευθυγραμμίσει τα δόντια του με αισθητικούς διαφανείς νάρθηκες χωρίς τη χρήση των κλασικών ακίνητων ορθοδοντικών μηχανισμών.

Ιδιαίτερη αναφορά στην μέθοδο, έγινε στη διάρκεια του 13ου Πανελληνίου Ορθοδοντικού Συνεδρίου που διοργάνωσε στην Αθήνα η Ορθοδοντική Εταιρεία Ελλάδος (Ο.Ε.Ε.) Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Ο.Ε.Ε. κ. Π.Καρβελάς, με τη μέθοδο αυτή δίνεται η δυνατότητα αντιμετώπισης μικρών ορθοδοντικών προβλημάτων ή υποτροπών σε ενήλικες που αποφεύγουν την ορθοδοντική για αισθητικούς λόγους.

Στην διάρκεια του συνεδρίου η Ο.Ε.Ε αποδεικνύοντας έμπρακτα την συμπαράσταση της στο έργο που επιτελεί το « Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας σύμφωνα με την οποία προβλέπεται η χρηματοδότηση του συλλόγου με το 10% των καθαρών εισπράξεων της εταιρείας από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα και μέχρι τα τέλη του 2011. Η υπογραφή έγινε στην διάρκεια της τελετής έναρξης του 13ου Πανελληνίου Ορθοδοντικού Συνεδρίου , από τον πρόεδρο της Ο.Ε.Ε. κ. Παναγιώτη Καρβελά και τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής.

Το συνέδριο συνδιοργάνωσαν η Ορθοδοντική Εταιρεία Βορείου Ελλάδος με την συμμετοχή του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών και παρουσιάστηκαν 75 εργασίες και 53 εισηγήσεις από Έλληνες και ξένους ορθοδοντικούς . Επίσης παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα ορθοδοντικά μηχανήματα.



    Στην κορυφή