ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΤΑΛΑΡΑ


Ο Σύλλογος Οικογένειας (μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων έχει ως στόχο την ηθική και οικονομική ενίσχυση (μέσω δωρεών και διοργάνωσης συναυλιών) των δραστηριοτήτων της Θεραπευτικής Κοινότητας και της επανένταξης των ατόμων στην κοινωνία.

Βάσει αυτού του στόχου διοργανώνει φέτος συναυλία με το Γιώργο Νταλάρα. Μαζί του στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους ο εκρηκτικός Μιχάλης Τζουγανάκης και η πολύ καλή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Το πρόγραμμα της πολύ πετυχημένης Ευρωπαϊκής περιοδείας με τραγούδια σταθμούς από την αρχή της μεγάλης του μουσικής πορείας, σε κλασικές αλλά και νέες ενορχηστρώσεις έρχεται να μας απογειώσει την Τρίτη 12 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο, για τους σκοπούς του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Μαζί τους στη σκηνή 12 σολίστες μουσικοί που «ντύνουν» τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους. Είναι οι: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Θανάσης Σοφράς (μπάσο), Χρήστος Ζέρβας (κιθάρες), Δημήτρης Κωστόπουλος (πλήκτρα), Γιώργος Μαρινάκης (βιολί), Ντάσσο Κούρτη (ακορντεόν), Αποστόλης Βαγγελάκης (πνευστά), Ανδρέας Παπάς και Πέτρος Κούρτης (κρουστά), Γιώργος Σκορδαλός (λύρα). Μπουζούκι παίζουν ο Γιώργος Μάτσικας και ο Νίκος Μέρμηγκας. Οι ενορχηστρώσεις είναι του Γιώργου Νταλάρα με την επιμέλεια του Γιώργου Παπαχριστούδη.
Ο σχεδιασμός του ήχου είναι του Παντελή Γιατζιτζόγλου σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαχόπουλο και οι φωτισμοί είναι του Γιάννη Μανιατάκου.

Οι καλλιτέχνες ενισχύουν έμπρακτα το δύσκολο αυτό αγώνα της απεξάρτησης και προσφέρθηκαν με χαρά να υποστηρίξουν τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του Προγράμματος, το οποίο απευθύνεται σε χρήστες - χρήστριες ουσιών και τις οικογένειές τους.
Η τιμή εισιτηρίου είναι 25 και 15 ευρώ (φοιτητικό, παιδικό, ΑΜΕΑ)

Εισιτήρια προπωλούνται:
Metropolis Πανεπιστημίου 54 (Αθήνα), Metropolis Ηρώων Πολυτεχνείου 30 (Πειραιάς), Ο.Π.Α.Ν. Ελευθερίου Βενιζέλου 27
(Πειραιάς, τηλ. 2104175897), στα γραφεία του Συλλόγου Διστόμου 70-74 (Πειραιάς).



    Στην κορυφή