ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑΣ C


Η Merck, γνωστή και ως MSD εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε σύναψη συμφωνιών με τη Roche, μέσω των θυγατρικών τους, με στόχο τη βελτίωση της θεραπείας της διάγνωσης και της ενημέρωσης σχετικά με τη χρόνια ηπατίτιδα C (Hepatitis C Virus ) στις αναπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές.

Επιπλέον οι ερευνητές και των 2 εταιριών θα συνεργαστούν για να διερευνήσουν νέους συνδυασμούς φαρμάκων που ήδη κυκλοφορούν ή βρίσκονται σε ερευνητικό στάδιο προκειμένου να επισπεύσουν τη διαθεσιμότητα πιθανών νέων θεραπευτικών σχημάτων για τους ασθενείς με HCV.

Σύμφωνα με τους όρους των μη αποκλειστικών συμφωνιών, η Roche θα προωθεί την μποσεπρεβίρη στους γιατρούς ως τμήμα ενός τριπλού σχήματος συνδυασμένης θεραπείας συνδυασμού, αρχίζοντας με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Merck και η Roche θα συνεργαστούν για να εκπαιδεύσουν γιατρούς και ασθενείς σχετικά με την ηπατίτιδα C, συμπεριλαμβανομένης της διάγνωσης. Οι εταιρείες εργάζονται επίσης από κοινού για να επεκτείνουν τη συμφωνία και σε άλλες ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές παγκοσμίως.

"Οι συμφωνίες αυτές υπηρετούν τον κοινό στόχο και των δύο εταιρειών για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων της παρεχόμενης υγειονομικής φροντίδας για τους ασθενείς με χρόνια ηπατίτιδα C," δήλωσε ο Adam H. Schechter, Executive Vice President and President, Global Human Health της Merck. "Η ηπατίτιδα C συχνά περνάει απαρατήρητη για πολλά χρόνια. Δουλεύοντας μαζί, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε σε γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς εκπαίδευση σχετικά με την ασθένεια, τη διάγνωση και τις θεραπευτικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της κατάλληλης χρήσης της μποσεπρεβίρης."

«Η τριπλή θεραπεία συνδυασμού για την ηπατίτιδα C σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που αντιμετωπίζεται αυτή η νόσος", δήλωσε ο Pascal Soriot, Roche Pharmaceuticals Division, Chief Operating Officer. «Η χρήση αυτών των φαρμάκων σε συνδυασμό προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία των ασθενών. H Roche θα συνεργαστεί με τη Merck για να παρέχει στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση της Ηπατίτιδας C. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν επίσης για την ανάπτυξη βελτιωμένων θεραπειών για αυτή τη σοβαρή ασθένεια. "


    Στην κορυφή