ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ


Αντιπροσωπεία του ΣΥΝ με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΚΠΕ Δ. Βίτσα πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΝ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δ. Θωμά και τα υπόλοιπα μέλη, για τη δραματική μείωση των εισοδημάτων των Υπαλλήλων του Υπουργείου Υγείας - Πρόνοιας από την εφαρμογή των βάρβαρων κυβερνητικών μέτρων, καθώς και για τις καταστροφικές ρυθμίσεις που προβλέπονται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που βρίσκεται για ψήφιση στη βουλή, με το οποίο μεταξύ άλλων μεταφέρονται οι υπηρεσίες της Πρόνοιας στο Υπ. Εργασίας.

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ Δ. Βίτσας και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας του ΣΥΝ εξέφρασαν την υποστήριξή τους στα αιτήματα των εργαζομένων του Υπουργείου Υγείας και επεσήμαναν την αντίθεσή τους στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου τονίζοντας ότι, η κυβέρνηση έχοντας υπό διωγμό κάθε έννοια κοινωνικής προστασίας, αποδομεί και συρρικνώνει τις προνοιακές δομές, με στόχο την απόσυρση του κράτους από την βασική υποχρέωση της πλήρους χρηματοδότησής τους.


    Στην κορυφή