ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΓΟΥΡΟΥ - ΜΙΧΑ


Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011, στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής, με τον πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων, κ. Γιάννη Μίχα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν τις αρμοδιότητες τόσο της Περιφέρειας Αττικής όσο και του ΕΦΕΤ που σχετίζονται άμεσα με την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της εξαπάτησης των καταναλωτών.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:
«Σε μία τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο, που ο πολίτης βλέπει το εισόδημα του να μειώνεται δραματικά, πρέπει και οφείλουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να τονώσουμε την επιχειρηματικότητα, να διαφυλάξουμε την ποιότητα των τροφίμων και να προλάβουμε φαινόμενα αισχροκέρδειας».

O Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Γιάννης Μίχας δήλωσε:
«Μέσα από τη συνεργασία του ΕΦΕΤ με την Περιφέρεια Αττικής και τις Αιρετές Περιφέρειες μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες-καταναλωτές αλλά και την επιχειρηματικότητα, και να πετύχουμε την ορθολογική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Σε αυτό το δύσκολο καιρό, η ενότητα στη δράση είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων».





    Στην κορυφή