ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ


Ο Υπουργός Υγείας, κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος, συναντήθηκε την περασμένη Παρασκευή με τον Υπουργό Υγείας της Αλβανίας, κ. Vangjel Tavo, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη της Αλβανίας στην Ελλάδα, κ. Dashnor Dervishi.

"Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, όπου επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακά αγαστές σχέσεις των δύο χωρών. Ο Υπουργός Υγείας της Αλβανίας υπογράμμισε την πολύ καλή συνεργασία στο νευραλγικό τομέα της Υγείας και ευχαρίστησε για την πολύ σημαντική συνδρομή της Ελλάδος στην παροχή νοσηλευτικών υπηρεσιών και τεχνογνωσίας.

Ο κ. Λυκουρέντζος παρουσίασε τους τομείς όπου το Υπουργείο Υγείας πραγματοποιεί σημαντικές μεταρρυθμίσεις, για τις οποίες ο ομόλογος της Αλβανίας έδειξε έντονο ενδιαφέρον. Οι δύο Υπουργοί συμφώνησαν στην ανανέωση της προηγούμενης Διακρατικής Συμφωνίας, σε νέα βάση, με έμφαση στην υποστήριξη κοινών πρωτοβουλιών, προγραμμάτων, καθώς και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας στους σημαντικότερους τομείς της Υγείας. " όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

    Στην κορυφή